Villa Leonardo

Пляж Форте дей Мармі: 1380 mt

Центр Форте дей Мармі: 2290 mt

Площа: 250 mq

Ванні кімнати: 4

Спальні: Double: 3; Twin: 1

Максимально гостей: 8

Побудована в 2018 і мебльована на початку 2019 року найкращими італійськими меблями, вілла Леонардо є прикладом окремої сучасної вілли з прекрасним оздобленням: цінні породи дерева для статевих покриттів, камінь, кераміка та багато іншого.

Вілла Леонардо має в своєму розпорядженні все, що потрібно для вілли, яка хоче бути названа віллою класу люкс: кондиціонери у всіх приміщеннях, басейн з протитечією та гідромасажем, просторі тераси, портик для відпочинку та трапез на вулиці. Все продумано до дрібниць, усі простори мають своє функціональне призначення.

Вілла Леонардо розпагає:

Вітальня/салон з виходом на веранду, кухня, спальня з двоспальним ліжком та прилеглою ванною кімнатою з душем.

Вище: спальня з двоспальним ліжком та власною ванною кімнатою, обладнаною ванною. Вихід на балкон.

Спальня з двоспальним ліжком та власною ванною кімнатою, обладнаною душем. Вихід на балкон.

Спальня з двома ліжками та з виходом на балкон, ванна кімната з душовою, великий балкон.

Крім цього: холодильник, пральна та посудомийна машини, телевізор з плоским екраном, відеоплеєр, Wifi, кондиціонери у всіх кімнатах, басейн з протитечією та гідромасажем, розмір 2 на 4 метри, піч свч, сейф, сигналізація, сад із приватним критим паркуванням, автоматичні ворота.

AVN-Navigator подбати про всі деталі вашого відпочинку, для отримання додаткової інформації та допомоги у бронюванні, зв’язуйтесь з нами за адресою nadegda@avn-navigator.com або за телефонами +39 328 914 2954 та +38 067 441 80 18